Black & White Vol.27



White

Keep It Rollin

Το “Rollin” είναι ένα εκρηκτικό κομμάτι που μας έδωσε η επανένωση του δυναμικού duo των Fabolous και Young Jeezy. Μετά από κομματάρες όπως το “Back to the damn thing” και το “Diamonds” επιστρέφουν με κομμάτι για το album “The real is back” του Young Jeezy το όποιο μάλιστα φέρει και την υπογραφή του Dj Drama. Listen and enjoy.



Put your lighters in the air

Άλλο ένα κομμάτι από το “Hell: The Sequel” κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα. Eminem και Royce da 5’9” ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον Bruno Mars για το πραγματικά υπέροχο track “Lighters”. Μακάρι όλο το album να είναι γεμάτο με τέτοια ποιότητα και να πάρουμε έστω και με καθυστέρηση όσα μας στέρησε όλα αυτά τα χρόνια η ανόητη κόντρα μεταξύ τους.


Its time to finish detoxing

Ένας από τους πιο πολυαναμενόμενους δίσκους των τελευταίων ετών το “Detox” δείχνει να έχει μπει στην τελική ευθεία. Τουλάχιστον έτσι αποκάλυψε ο Dj Khalil (παραγωγός του Kush), ο όποιος μπορεί να μην έδωσε ημερομηνίες η κάτι το ιδιαίτερα συγκεκριμένο, άπλα τόνισε ότι ο ήχος του νέου album θα είναι –φυσικά- σε West Coast ακούσματα και μάλιστα σε κάτι πιο φουτουριστικό. Την ίδια ώρα ο Game αποθέωνε τον μέντορα του, λέγοντας ότι πέρα από εξαιρετικός παραγωγός, ήταν πάντα μια πατρική φιγούρα, ένας μεγάλος αδελφός που πάντα θα προσπαθούσε να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα με την μουσική, αλλά και το ηθικό του.


Black & Yellow x3

Λίγο μετά την κατοχύρωση του single “Roll up” ως πλατινένιου ήρθε και η απολυτή επιβράβευση για τον Wiz Khalifa καθώς το track “Black & Yellow” -που ήταν και αυτό που τον έκανε γνωστό- έγινε τριπλή πλατίνα! Είναι άλλωστε εύκολο να διαπιστώσει κάνεις την επιτυχία καθώς το κομμάτι ακούγεται παντού, πολλά κινητά χτυπάμε σε ρυθμούς Black &αμπ΄ Yellow, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι γίγαντες του hip hop όπως ο Snoop Dogg και ο Lil Wayne, έκαναν διασκευές πάνω στο κομμάτι. Τέλος, να αναφέρουμε ότι το track συμπεριλαμβάνεται στο Billboard Hot 100 chart.


Black

Auto tune is really dead(?)

Τέρμα στο auto tune βάζει ο T-pain με δήλωση που έκανε. Μάλιστα δήλωσε ότι θα εισάγει ένα νέο στυλ όσον αφορά τον ήχο, το λεγόμενο “T-pain effect”. Πραγματικά υπήρχε κάποιος προβληματισμός ως προς το που θα κινηθεί στη κατάταξη της λίστας το νέο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι το auto-tune μπορεί να είναι εκνευριστικό κάποιες στιγμές αλλά σε αρκετά tracks και με λογική χρήση μπορεί να απογειώσει ένα κομμάτι όπως το “Take your shirt off”. Ο χρόνος και τα κομμάτια που ακολούθου θα δείξουν αν έπραξε σωστά ο T-Pain και αν πραγματικά θα τον βοηθήσει το “T-Pain Effect” η θα τον χαντακώσει.


Marshall Law

Μήνυση έκανε ο Eminem μέσω της νομικής εταιρίας που τον εκπροσωπεί στην Audi AG για την παράνομη χρήση του soundtrack “Lose yourself” αλλά και γενικότερα της ιδέας της διαφήμισης που έκανε για την Chrysler πριν λίγους μήνες. Πραγματικά αν συγκρίνεις τις 2 διαφημίσεις μπορείς να πεις ότι οι Γερμανοί είχαν ως βάση την διαφήμιση της Chrysler και κάνοντας κάποιες προσθήκες και αλλάζοντας λίγο το “Lose Yourself” έκαναν μια φοβερή διαφήμιση. Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Συγκρίνετε και μόνοι σας παρακάτω.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρθρα 5575291815961267149

Δημοφιλεις αναρτησεις

Comments

Hip Hop Radio, www.onehiphop.net

Hot in week

προγνωση καιρου

Hip Hop Radio, www.onehiphop.net

Προγραμμα Τηλεορασης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δετε ολα τα ζωδια

Recent

Text Widget


Connect Us

Hip Hop Radio, www.onehiphop.net
item