Black & White Vol.28



White

Kanye You’re A Monster

Ο Kanye αποδεικνύει την μεγαλοφυΐα του για ακόμα μια φορά. Το νέο video clip του για το κομμάτι “Monster” έχει γίνει ήδη αντικείμενο συζητήσεων στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού. Όσοι είναι ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να κατανοήσουν τι αντιπροσωπεύει ένα video clip σίγουρα απήλαυσαν το δημιούργημα του Kanye. Από την άλλη όμως υπάρχουν αμέτρητοι πουριτανοί, κομπλεξικοί και κατ' εμέ σοβαροφανείς Αμερικανοί οι όποιοι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν την χολή τους, κατηγορώντας για απίστευτα πράγματα όπως μισογυνισμό, προώθηση της βίας, μέχρι και κανιβαλισμό, ένα απλό video clip. Που είναι όλοι αυτοί να κατακρίνουν τις χιλιάδες ταινίες και σειρές που βγαίνουν κάθε χρόνο με ωμη βία, σεξ και άλλες «ομορφιές»; Το θέμα είναι να κατανοήσουν κάποιοι ότι το περιεχόμενο ενός video clip θα πρέπει να λαμβάνεται όπως ακριβώς και κάθε άλλη μορφή τέχνης, δηλαδή κυμαίνεται καθαρά στη σφαίρα της φαντασίας και της δημιουργίας τέχνης όπως την αντιλαμβάνεται κάθε δημιουργός. Από κει και πέρα τα γούστα είναι πάντα υποκειμενικά. Είναι προκλητικός ο Kanye; Νομίζω ότι γεννήθηκε για να προκαλεί, άλλα αυτό δεν τον κάνει εγκληματία για να απειλείται με μηνύσεις. Όσον αφορά τους συνομωσιολογους και όσους βλέπουν φαντάσματα παντού...ξυδάκι! Τέλος να αναφέρουμε ότι video clip κυκλοφόρησε με την επισήμανση ότι δεν είναι μισογυνισμού η ρατσιστικό προς καμιά ομάδα.

Marvin’s Room Seems so Relaxing

Και μετά την «ταραχή» που σου προκαλεί το video clip του “Monster” τι καλύτερο να χαλαρώσεις με ένα κομμάτι που φέρει την υπογραφή του Drake. Το “Marvin’s Room” λέγεται ότι είναι από τα πρώτα promo tracks που διαρρέουν για το επερχόμενο album “Take Care” του Καναδού rapper που αναμένεται να βγει στα ράφια των δισκοπωλείων κάπου στον Οκτώβριο. Το κομμάτι είναι αργό, ίσως υπερβολικά χαλαρωτικό άλλα έχει κάτι που σε κρατάει να το ακούς.


Waitin’ for the debut

Η γυναικεία φωνή που σε μαγεύει στα κομμάτια όπως το “I Need A Doctor”, το “Words I Never Said”, άλλα και στο “I ‘m Coming Home”, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δικό της album. H Skylar Gray κατά κόσμων Holly Brook, καταστρώνει τα πλανά της για το πρώτο της album “Invinsible” που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2011. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποια σαφή εικόνα για τον ήχο του album και σε τι style θα κινηθεί, άλλα όταν μάθαμε ότι στην παράγωγη του δίσκου θα συμμετέχει ο Alex Da Kid –κατά τη γνώμη μου ο κορυφαίος ανερχόμενος παραγωγός- μύρισε επιτυχία. To κομμάτι “I wanna dance without you”, είναι μια πρόγευση, για το κυρίως πιάτο που θα ακολουθησει.


Marijuana Stop

Πριν μια εβδομάδα περίπου κυκλοφόρησε το επίσημο video clip για το track “Marijuana” του Kid Cudi σε σκηνοθεσία μάλιστα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Shai Lebouef. Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία άλλα και τον τίτλο του τραγουδιού ο Kid Cudi αναφέρθηκε, σε συνέντευξη του στο MTV, στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά και το πώς κατάφερε να τα κόψει άλλα και τους λογούς που το έκανε. “Ήταν δύσκολο για μένα στα γυρίσματα να καπνίζω (όταν γυριζόταν είχε κόψει το κάπνισμα), άλλα δεν μπορούσα να αφήσω ξεκρέμαστους τους συνεργάτες μου. Το είδα ως μια τελευταία τζούρα, σαν ένα αντίο στην ζωή μου ως καπνιστής. Είναι καιρός πια να ωριμάσω και γίνω άντρας. Μου αρέσει περισσότερο ο εαυτός μου μακριά από τα ναρκωτικά και θέλω οι fans μου να το σεβαστούν αυτό.”, ήταν μερικές από τις δηλώσεις του «νέου» Kanye West, όπως τον είχαν χαρακτηρίσει όταν ξεκίνησε. Απολαύστε το video clip.


Black

Hang in there Sean

Πολύ άσχημα νέα για τον Sean Kingston ο όποιος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση σε νοσοκομείο του Miami. Ο τζαμαϊκανός rapper πριν λίγο καιρό είχε ένα ατύχημα με το jet ski του και προσέκρουσε στη βάση μιας γέφυρας σπάζοντας το σαγόνι του το χέρι του και γεμίζοντας τους πνεύμονες του με νερό. Συμφώνα με πηγές δεν ήταν μεθυσμένος ενώ τραυματίστηκε και μια γυναίκα που ήταν μαζί του. Τις τελευταίες μέρες δείχνει να κάνει πρόοδο και χθες μάλιστα άρχισε να περιπατάει μόνος του και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη ωστόσο απέχει πολύ ακόμα από το να θεωρηθεί σταθερή η κατάσταση του. Σύμφωνα με τους γιατρούς θα πρέπει να βρίσκεται για τουλάχιστον 6 εβδομάδες ακόμα υπό ιατρική παρακολούθηση. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.


Freedom of speech my ass

Κάτι τέτοιο θα πρέπει να σκεφτόταν και ο Lupe Fiasco, όταν από την δισκογραφική του εταιρία του είχαν ζητήσει να μην γράφει τραγούδια με τόσο βαθύ πολιτικό νόημα! Ωστόσο ο rapper από το Chicago δεν δείχνει να μασά τα λόγια του κι όπως «έκραξε» τον Obama στο “Words I Never Said” έτσι έκανε και σε μια πρόσφατη συνέντευξη του σε εκπομπή του CBS δείχνοντας ότι δεν θα δεχθεί συμβουλές και παραινέσεις από κανέναν και θα λέει αυτά που σκέπτεται. Χαρακτήρισε τον Obama ως τον μεγαλύτερο τρομοκράτη στην Αμερική αυτή την εποχή, καθώς η εξωτερική πολιτική και οι κινήσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης, για να αποκτήσει πετρέλαιο το όποιο δεν μπορούν να εξορύξουν μονοί τους, όπως τόνισε, οδηγεί σε άλλες μορφές τρομοκρατίας και αντιδράσεις από άλλους λαούς. Επίσης, δήλωσε ότι δεν ψηφίζει, γιατί το βρίσκει εντελώς ανούσιο και επίσης το να ψηφίζεις κάποιον σε βαραίνει με τις συνέπειες των πράξεων του και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το ελέγξει, γι’ αυτό επιλεγεί να απέχει από τέτοιες διαδικασίες. Στο video υπάρχει μέρος της συνέντευξης για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρθρα 5554643395421437431

Δημοφιλεις αναρτησεις

Comments

Hip Hop Radio, www.onehiphop.net

Hot in week

προγνωση καιρου

Hip Hop Radio, www.onehiphop.net

Προγραμμα Τηλεορασης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δετε ολα τα ζωδια

Recent

Text Widget


Connect Us

Hip Hop Radio, www.onehiphop.net
item